Недвижими имоти

Имоти за покупка и под наем Благоевград

Показани 12 от 12 Резултата

1 зала Стаи
партер Етаж
100кв.м
1 зала + 1 склад Стаи
партер Етаж
98кв.м
1 Стаи
партер Етаж
35,90кв.м
бистро, градина, кухня Стаи
партер Етаж
255,61кв.м
1 зала за консумация Стаи
партер Етаж
175,21кв.м
1 Стаи
партер Етаж
104кв.м
Translate »