Agent Detail

инж. Мая Ангелова From Благоевград, ул. Пере Тошев 14

инж. Мая Ангелова

Благоевград, ул. Пере Тошев 14

За мен:

По професия съм инженер. Завършила съм две специалности в Технически Университет – София и имам трудов стаж като инженер около 8 години.

Спортна натура съм и не се отказвам лесно от поставените цели, свързани с работата ми.

А по сърце съм брокер. В периода – 2005г. – 2014г. – съм участвала в различни тренинги, обучения и семинари за работа с клиенти, за работа в екип, както и за обучения за работа по време на криза с всеки клиент индивидуално. Имам добри умения за преговори. Комуникативна, отговорна, дисциплинирана и организирана съм, с добри умения за работа с клиенти, работа в екип и работа под напрежение, както и за работа с документация, техническа документация, архитектурни проекти и скици. Работила съм като агент недвижими имоти близо 10 години. И макар, че последната ми работа беше с френски език – тя пак бе сходна на брокерската професия.

Познавам пазара на недвижими имоти, наясно съм с изискванията и необходимата документация за сигурни и огледани под лупа сделки с недвижими имоти. Упорито търся и обикновено намирам точният имот за точния клиент. Радвам се искрено, когато клиентите се чувстват доволни от сделката и дори след години ми споделят, че са благодарни за това, че животът ги е срещнал с мен. Аз също съм благодарна!

Мотото ми в работата: Доволни клиенти ми довеждат още клиенти!

 

0 Property
Translate »